neděle 5. října 2008

Bouřka aneb prší mi na hlavu...prší mi na hlavu

Kolem 3 hodiny ráno jsem mě probudil podivný pocit a randál. Obličej jsem měla celý mokrý od proudu vody, který dopadal na čelo postele a posléze na mě. Ano, prší nám do pokoje :-) Záhadou ovšem zůstává, jak je to jen možné, když jsou nad námi další čtyři patra a prší z pravého horního rohu. Rozčíleně jsem vstala, zjistila, že mám půlku mé nové, doposud neprovlhké postýlky totálně durch spolu spolštářem i matrací a pokusila se za postel nacpat 5l barel od vody... To si ovšem žádalo další zásah do pečlivě vyměřeného bytového zařízení :-). Za chvíli, když začalo kapat z několika dalších míst, jsem zjistila, že provizorní odchytávání vody zde nená žádný smysl, uvelebila jsem se na suché půlce a za zuřivého randálu tropické bouřky spokojeně spala dál.

Jen upozorňuji, že obrázky jsou pořízené ráno a že ta stěna nevypadá takhle strašně plesnivě!!! Trošku jsem ji ztmavila aby víc vynikla zmoklá místa! :-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

heh, neco podobnyho jsem zazil i v Praze :D akorat ze ja jsem byl v roli deste co vytopil lidi zijici pod nami:P neudelaj nic no :D

TV

jezikk řekl(a)...

Protože ses vodník..:-P