čtvrtek 4. října 2012

A jsem tu zas...

Je to tak. Zase sedim v internet labu bez zachodu, jenom s musli a mini odtokoem v dlazdickach.

Vcera jsme s Barou opet po roce a kousek pristaly v Hanoji. Privital nas stary znamy pach plisne, smogu, huceni motorek a ulepeny hic.To vsechno se spojilo s pocitem, ze se vlastne vracime zpatky domu. Vsechno je tak, jak ma byt. Mysaci z Cafe Com nas hned poznali, pan vratny taky, blazen s jednim vycenenym zubem pumpujici kola pred A3 porad pumpuje a pravdepodobne je na svem miste i mighty Ratman!

Panove z officu (kam nas poslal i muz z koleje, ktery to precedil pres horici vinatabu - vietnamska cigareta) byli nadseni, ze nas zase vidi, okomentovali nase postavy.. prej jsme bejvaly tlustci - no jeste aby ne, kdyz jsme tu posledne pribraly min. 5 kg.

Rekly jsme jim, ze chceme bydlet na B7bis - nasi minule koleji, na coz nam okamzite vpalili, ze tam chceme jen abysme mohli balit kluky - asi myslel 19 lety na 12 vypadajici vietnamsky mysaky z tech. univ Bach Khoa. Joo to tak. Samo nasledovala klasicka smrst otazek.

Oni: Uz jste mely VN kluka?
My: Ne!
Oni: Chcete?
My: Hmhmh .. ani ne? 
Oni: Tamhle sedi jeden a je to hezkej kluk! - ukazuje na zidli sveho spolupracovnika sediciho asi metr od nas a sklebi se. 
My: Hmm.. Eee No..Taky se sklebime.
Oni: No jo.. V Bach Khoa je jich dost! Stejne tam chcete bydlet jenom kvuli tem klukum, ze jo!?

Ouuuu jeeeee! Ze je to porad bavi??!! Pubertaky zastydly...

Vyfasovaly jsme polstare - za deky se plati! A ty zatim nemame - stejne je nepotrebujem..  i kdyz.. tedka mi dochazi, ze bychom je mely koupit nez prijde zima, protoze pak bude min. 3x drazsi...

Jinak je vsechno ok. Bydlime ve 3!!! patre s Ganou - Mongolkou, ktera tu zije uz 10 let a ma lednici!!! Zname se s ni uz z minula. Navic Gana jezdi porad nekam pryc, takze tam budeme asi docela samy.

Vecer na me padla nejaka silena trudomyslnost, kterou nezahnal ani caj z trezalky, ani slivovice. Chtela jsem jet domu uz dneska, nechtela vybalovat (nase skrine byly stejne ohovinkovane od gekonu - ano, to se pozna a jeste od neceho, co jsme nepoznaly) a vubec. Nazvala bych to sekundarnim kulturnim sokem. I kdyz ani to nejak nechapu, protoze to tady znam a vubec nic me nesokovalo. Tak nevim co to teda bylo.

No... dulezity je, ze je to pryc a ze se mi tu zase libi. Nakoupily jsme caj, uterku, kolicky a spoustu dalsich veci. Ted si jen skocit pro hoc bongy - stipendium a poradne to tady roztocit!

Uz jenom nejak vyresit skolu, interweby a motorky.

Tak zatim pa!






1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Moc ty chlapce nedrážděte:-D

HV