středa 31. prosince 2008

Jak se mi tu začíná líbit i samotné...

Sedím v Cafe Moc hned vedle naší školy. Před chvílí jsem dojedla bun cha a temeř poprvé za tu dobu co jsem tu, za mnou přišla paní možná majitelka tzv. búnčárny a začala si se mnou povídat. Už mě tu znají, vědí, co si dám, protože je to vždycky stejné, ale nikdy předtím si se mnou nepovídali.

"Takovýho masa! To už nemůžeš?" Řekla bych, že maličko narážela na to, že vždycky bun cha celé vyluxuju a ještě dojídám nudle a šťávičku od holek.. Na svou obranu jsem paní vysvětlila, že dneska toho masa bylo nějak víc než normálně - podezřívám jí, že se jí mě zželelo, jak mě tu viděla samotnou a trochu masa mi přidala! A ona mi s úsměvem odpověděla, že je přeci zítra Nový rok, tak proto! Pak následovala už klasická konverzace: odkud jsi.. kolik ti je let..

Jojo.. líbí se mi tu asi už i samotné...

7 komentářů:

Martin řekl(a)...

Tak si to tam mysino poradne uzij samotna!

160cm řekl(a)...

jako mysinka? ty vogos.. :-)ne ze by mi to vadilo, ale asi zase napisu nejakej vyhruznej vzkaz na facebook!!! protoze n muj blog se proste uz nikdo nediva!!!

jezikk řekl(a)...

Marti.... vse nejlepsi do Noveho roku ... a at si to ve Vietnamu i bez mysaka :) jeste poradne uzijes.

Jana řekl(a)...

ahojek Marti....obcas sem zajdu se podivat jak valcis na druhe strane sveta, casto me pobavis....No preji ti at tam ve skole nezrmznes a at deti tolik nekrici a at si s tebou vice povidaji....

160cm řekl(a)...

:-) to jsem rada, ze to jeste nekdo cte!

Dekuju!!

Anonymní řekl(a)...

no tak to teda cte! teda my s Jarouskem teda joo!!! furt to kontrolujem...mohla bych si tak akorat stezovat na malo prispevku:)...

Mysko, prejeme ti krasny Novy rok a at se ti dari co nejlip!!!

pusik l+j

160cm řekl(a)...

Huraaa :-) Ja vam taky preju a posilam poradnou pusu.. Pokusim se prispivat vic, kdyz ale jak jsem tu sama, tak se moc nedeje..