pátek 2. listopadu 2012

Ba Ba - The ultimate turtle feast

Smažená želvaJe to docela rychlý...Ani kapka drahocené powerful for men krve nesmí přijít na zmar!Další želví pokrm - nazev doplním... něco s perilou a banánamaMoje miska, pod ní vožužlaný krunýř
Minulý týden jsme byly pozvány jednou z našichh bývalých učitelek na večeři. Když nás zvala, ptala se, jestli máme rády hotpot (hrnec s vývarem, kam se hážou další ingredience a vaří se přímo ne stole). My odpověděly, že ano a začaly jsme se docela těšit. V pátek odpoledne nám přišla sms, že se máme dostavit v půl 7 do podniku Ba ba ao quê - tedy Želva z venkovského rybníčku. V tom okamžiku nám došlo, že hotpot se nekoná a že jsme pozvány na želvu.

No.. moc se nám nechtělo. Jedly jsme už asi všechno od žab, přes psa atd., ale želvičku se nám nějak nechtělo. No nakonec si nás přece jen našla.

Pozvání od učitelky se nedá moc odmítnout a tka jsme šly.

Učitelčin manžel objednal dvě želvy, kterým před námi zlomili vaz a pak je nechali vykrvit do malé flaštičky od vodky Ha Noi - ve které prý byla nalitá vodka ruská :-). Tyto moncé, ozdravující a všelijak posilující panáky jsme pak vypili (na první fotografii je vidět). Následoval panák se žlučí, ale ten jsme odmítly, že jsme přeci jen dívky (taky byl celý zelený a moc se nám do něj nechtělo).

Pozitivní je, že (vzhledem k tomu, že naše učitelka je těhotná) je želvá maso obvzláště vhodné nejen pro muže, ale i pro ženy!

Tak konečně taky něco pro nás...

Jinak jídlo bylo... no, je tam prostě děsnejch kostiček a krunýře, takže je to pro vožírače kostí, což já moc nejsem. No špatný to rozhodně nebylo, ale myslim, že jí už znova jíst nemusim.

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Miluji želví polévku. Bohužel tady již dlouho není k mání :-)