sobota 25. září 2010

Tenkrát poprvé...

S každým dalším dnem se seznamujeme s novými lidmi. Včera to byl například horkokrevný Kubánec Luis z Kuby :-). Je tady už druhým rokem spolu s dalšími Kubánci - dokonce si některé z nich pamatuju z minula - a pravděpodovně tu zůstane další tři roky.

Včera večer si s námi povídal dlouuuuuhou dobu o všem možném a nakonec - třešinka na dortu - o řízení motorky. Slovo dalo slovo a hecovat se s Kubáncem je legrace a najednou jsem seděla na motorce - ruské - a čokoládový Luis se znamenitě vysekaným zádovým V mi vysvětloval co a jak.

Jezdila jsem kolem dokola po dvoře a musím říct, že jsem z masivního semiautomatického stroje měla respekt. Přehodila jsem si na 1, 2 a dokonce i 3 udělala pár koleček kolem hřiště a pak už na nás vrátný ječel, že děláme bordel (Luis totiž ruskou mašinu pořádně vytůroval :-) a že Vietnámci už spí. Návrh jet na ulici a practisovat venku jsem rezolutně odmítla s tím, že jako první lekce je to akorát.

Ladušák bohužel můj bravůrní výstup zaspal, takže mi nejspíš nezbývá nic jiného, než celou akci zopakovat. Pravděpodobně ale s menším skůtříkem pro holky.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

takže řidičskému průkazu na vůz typu B dáváš vale a přesedláváš na skútr?... Tak opatrně, přece jen to není nejbezpečnější způsob přepravy. Opovaž se vyrazit bez helmy! ...začínám mít maminkovský názory, kristepane, ...to jak se ten porod blíží :)))). Jinak čokoládové vyrýsované (doufejme nesmradlavé) stvoření závidím! ,)

160cm řekl(a)...

Jojo cokoladove stvoreni je moc prima. Btw uci ve skolce.. to me dost pobavilo. Zatim jsem se neodhodlala, vyrazit na ulici a jen parkrat jsem si objela dvur, ale znama odjizdi na rijen nebo listopad pryc a pujci nam skutrik, automat... tak se asi konecne uvidi no. Ten provoz je tady pekelnej.