neděle 30. prosince 2012

Zima..

Dneska je fakt kosa. Poprvé mrznu a to ještě ani taková zima ve skutečnosti není. Podle všeho nás to ale čeká poměrně záhy. Báře se naštěstí vrátila chuť na phở, takže alespoň to nás zahřívá - spolu s našimy novými termoskami. Buba nejprve chtěla ušetřit a pořídit si termosku levnejší a tedy čínské výroby. Když ale zjistila, že i po několika vymytích čaj chutná jako plast a zavání jako náš odpadkový pálící koutek před kolejí, rozhodla se přeci jen si pořídit kvalitní jihokorejský výrobek Lock a Lock.

Vánoce jsme ve zdraví přežily a dokonce si už i my poměrně dobrovolně zpíváme super vánoční píšeň od George Michaela, resp. skupiny Wham! - "Last Christmas". Včera jsme ji vyřvávaly ve správně nekonečné smyčce na Đại Cồ Việtu cestou z Vincomu, kam jsme šly pro sypaný Earl Grey (a tak).

Už se nám pod kůži dostalo techno aranžmá amerických koled a  "Happy New Year" od ABBA. Nejen na všechny tyhle songy, ale i na performery vietnamské i zahraniční provenience, se k naší velké radosti dotalo na několika vánočních večírcích, které jsme navštívily.

Vánoce jak mají být. K večeři byl smažák a bramborák (původně to měla být malajská restarace, ale po příchodu na místo jsme bohužel zjistily, že už není... ) Jinak se u nás doma nic slavnostního nekonalo.

Za chvíli tu máme oslavy Nového roku, tak se máme na co těšit!

Tady je pár úlovků z posledních dní - to ještě taková zima nebyla.

Krém na zrůžovění bradavek - sudden change s USA formula!



 Ohrazení výkopu!

 s Bubou jsme jedno odpoledne dost nakupovaly knihy a pak jely domu - Vietnam style!

Moje moto s krabicí

Ani převod matrace na manželskou postel naní pro moto překážkou. 
Dvoje obroučky, šestery skla, nekonečné množství kombinací!

Žádné komentáře: